Verzending, levering & retour


Verzenden - levertijd


Wij doen ons best om alle producten zo snel mogelijk tot bij u te brengen. Doorsnee wordt getracht om binnen de 24 uur uw bestelling te verwerken en op te sturen. Eens de bestelling overgedragen is aan een pakketdienst bedraagt de levertijd in België rond de 1 à 2 werkdagen. 


De levering gebeurt via Bpost. Over het algemeen leveren zij op alle werkdagen tussen 9:00 en 18:00, uitgezonderd feestdagen. Helaas kunnen wij geen exact moment van aflevering garanderen. Uiteraard wordt u verwittigd wanneer bepaalde levertijden door omstandigheden niet kunnen gehaald worden.

 - De standaard levering binnen België is vanaf €4,40
 - Een levering met garantie binnen België is vanaf €5,60


Retour - terugbetaling


Volgens art. VI.47 tot VI.53 WER heeft de consument recht op een herroepingstermijn van 14 kalenderdagen. 

Wenst u hierop beroep te doen, dan vragen wij u vriendelijk te mailen naar info@dotillustratie.be met vermelding van redenen. Vervolgs zullen de nodige stappen ondernomen worden om deze retour zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

U krijgt, zoals vermeld in bovenstaand artikel, het volledig bedrag gecrediteerd inclusief verzendkosten.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het staat u vrij te kiezen met welke pakketdienst u ons de bestelling terugstuurd. Uiteraard is het vanzelfsprekend dat we vragen om deze bestelling in zijn originele verpakking en staat te retourneren. Indien er duidelijke schade is aan het product zijn wij genoodzaakt een waardeverminding te berekenen of het product niet te crediteren.


Retouradres:

Dot illustratie

p/a MConsulting

Hugo Verrieststraat 22
2600 Berchem

België


Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op producten aangekocht via de webshop. 


Verkeerd bezorgadres ? 


Indien u een verkeerd bezorgadres heeft opgegeven tijdens het plaatsen van een bestelling kan u best zo snel mogelijk contact opnemen via info@dot.illustratie.be. Wij zullen, indien mogelijk, dit adres wijzigen.


Ruilen


Indien u producten wenst te ruilen neemt u contact op met info@dotillustratie.be


Garantie


Wij zullen er altijd naar streven om onze producten in perfecte staat tot bij u te bezorgen. Toch kunnen we dit nooit garanderen. Bij aankopen binnen de EU krijgt de consument automatisch een wettelijke garantie van 2 jaar. Indien u hier gebruik van wenst te maken vragen we u contact op te nemen via info@dotillustratie.be met vermelding van reden en de keuze voor vervanging of terugbetaling.


Klachten


Wanneer u niet tevreden bent over bepaalde producten of diensten geleverd doot Dot illustratie horen wij dit graag eerst via mail. (info@dotillustratie.be). We zullen proberen een oplossing aan te bieden op maat.


Indien u toch verdere stappen wenst te ondernemen heeft u als consument vanaf 15 februari 2016 de mogelijkheid om een klacht officieel te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.